poze picioroangele moderne

PICIOROANGELE MODERNE

Timis , Timisoara. Vineri 21 August 2009 19:00
Iulius Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri

PICIOROANGELE MODERNE

Aceasta actiune sportiva isi doreste sa ofere o alternativa spre miscare si sa atraga cat mai multi tineri aflati in 21 August, orele 19-21 in locul stabilit in cadrul Iulius Mall Timisoara spre un nou sport extrem: PICIOROANGELE MODERNE.

Scurt istoric
Picioroangele moderne cunoscute si sub denumirea de POWERISER au fost inventate si patentate in 1999 de catre germanul Alexander Bock, si care sunt urmasele vechilor catalige din lemn. Picioroangele moderne sunt alcatuite din diferite materiale care le confera elasticitate si rezistenta in folosirea lor iar greutatea acestora variaza in functie de greutatea practicantului si este cuprinsa intre 3 kg- 7,5 kg. Aceste nou sport extrem a ajuns sa fie tot mai extins si sa fie organizate campionate europene de profil care atrag tinerii care au priceperi motrice deosebite din diferite sporturi..

INITIEREA in folosirea picioroangelor in randul tinerilor din Iulius Mall va fi facuta de subsemnatul cu sprijinul unor ajutoare care vor fi supervizate permanent.

DURATA pana la efectuarea primilor pasi de unul singur:1-8 minute in functie de bagajul si calitatile motrice ale fiecaruia.

LOCATIA va fi fi delimitata prin materiale vizibile si care vor avea o lungime de circa 25 metri pe circa 5 metri latime iar atmosfera va fi sustinuta si de un fond muzical adecvat.

OBIECTIVE Se doreste initierea a cat mai multe persoane in mersul pe picioroange moderne. Se doreste observarea celor cu calitati motrice deosebite in mersul pe picioroange si atragerea si participarea acestora la diferite jocuri de fotbal sau executarea unor miscari de arte martiale pe acestea. Se mai doreste inscrierea a cat mai multi practicanti (circa 100) ai acestui nou sport extrem in Timisoara pentru a putea alerga impreuna 400 metri iar acest record sa fie omologat de catre Guinness Book.

Acest eveniment se va putea numi "TIMISOARA IN GUINNESS BOOK" sau "CU IULIUS MALL IN GUINNESS BOOK".

Organizator COJOCNEAN STEFAN-IULIAN
CVADRUPLU CAMPION MONDIAL
SPORTURI EXTREME

Mai multe detalii: http://relaxarea.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 682
gabriel lup

Adaugat in urma cu 4908 zile, 20 Aug. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

  • Ai ceva de zis?

    .