poze fii o vedeta disney channel

Fii o vedeta Disney Channel

Timis , Timisoara. Marţi 29 Septembrie 2009 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Fii o vedeta Disney Channel - 29 septembrie - 14 octombrie

Ai intre 7 si 16 ani, iar cea mai mare dorinta a ta este sa o vezi pe Miley Cyrus in concert? Daca da, acum ai sansa de a-ti implini acest vis. Concursul `Fii o vedeta Disney Channel`, pentru care se vor tine auditii in 5 orase din Romania in perioada 29 septembrie - 14 octombrie, are ca premii o sesiune de inregistrari intr-un studio profesionist si participarea la un eveniment live Hannah Montana (Miley Cyrus) la Londra.

Competitia `Fii o vedeta Disney Channel` debuteaza cu cinci auditii regionale, care se vor tine la Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov si Bucuresti. Fiecare auditie se va desfasura pe parcursul a doua zile, competitia incheindu-se cu o tabara de pregatire "Boot Camp" si un show televizat al finalei din Bucuresti.
Castigatorul finalei va inregistra primul sau demo profesionist si un videoclip al piesei inregistrate, toate acestea urmand a fi transmise la Disney Channel. El va primi si o excursie la Londra, cu toate costurile incluse, impreuna cu un parinte sau insotitor, in luna decembrie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1869
Cuvinte cheie: Channel , Disney , fii , o , vedeta , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 4887 zile, 21 Sep. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

 • Cum a fost?
  gabriel lup
  darude1979   10 Aug. 2010, 10:37:44

  nu stiu cand mai sunt concursuri dar sigur am sa postez pe www.vinsieu.ro:)

  _man_small
  Andreea   09 Aug. 2010, 14:54:54

  cand va mai fii si alte concursuri? dar as fi vrut sa fie si in alte orase cum ar fi Constanta,eu nu am posibilitatea sa merg in Bucuresti


  .