poze duminica 15 iulie a inceput festivalul fanfarelor editia a iii a satu mare 2012

Duminica 15 iulie a inceput Festivalul Fanfarelor-Editia a-III-a Satu Mare 2012

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 27 Iulie 2012 12:00 - Duminică 30 Septembrie 2012

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari , Muzica si Concerte

Festivalul Fanfarelor a inceput in urma cu trei ani , iar de atunci se bucura de succes in randul satmarenilor. In acest an Consiliul Judetean Satu Mare si Primaria municipiului Satu Mare prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare si Centrul Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare, organizeaza „ Festivalul Fanfarelor ”, Editia a – III – a , Satu-Mare 2012.

Festivalul Fanfarelor a inceput in urma cu trei ani , iar de atunci se bucura de succes in randul satmarenilor. In acest an Consiliul Judetean Satu Mare si Primaria municipiului Satu Mare prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare si Centrul Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare, organizeaza „ Festivalul Fanfarelor ”, Editia a – III – a , Satu-Mare 2012. Incepand de duminica 15 iulie de la ora 19:00 si pana in 26 august , in Parcul Central al Municipiului Satu Mare din Piata Libertatii vor avea loc concerte de fanfara . Organizatorii îi invita pe satmareni sa fie timp de o ora spectatorii unor concerte de fanfara inedite. Vor evolua fanfarele din: Petresti, Capleni, Camin, Foieni, Ardud si nu in ultimul rand Fanfara Palatului Copiilor din Satu Mare , conduse de dirijorul Mircea Cacu. Fanfara din Capleni este cea mai veche din judeţ, avand peste 100 de ani de existenta si nenumarate spectacole in mai toata tara si chear peste hotare. Asadar din 15 iulie si pana in 26 august va asteptam in fiecare duminica de la ora 19:00 la Festivalul Fanfarelor.

Mai multe detalii: http://adrianbilanici.ro/duminica-15-iulie-a-inceput-festivalul-fanfarelor-editia-a-iii-a-satu-mare-2012.html

Comenteaza pe Facebook
adrian bilanici

Adaugat in urma cu 3848 zile, 27 Iul. 2012

Adaugat de Adrian8998

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .