poze festivalul muzicilor militare la iasi

Festivalul Muzicilor Militare la Iasi

Iasi , Iasi. Duminică 27 Septembrie 2009 20:00

Categorii: Festivaluri

In perioada 25-27 septembrie, la Iasi va avea loc cea de-a doua editie a Festivalului Muzicilor MilitareIn perioada 25-27 septembrie, la Iasi va avea loc cea de-a doua editie a Festivalului Muzicilor Militare la care vor participa fanfarele Garnizoanelor din Bistrita, Braila si Iasi, precum si cea a Ministerului Apararii. De asemenea, vor lua parte la eveniment corul Filarmonicii din Iasi, grupul Capoeira si Drill Team (demonstratii de manuire a armelor).
Astazi, de la ora 15, este programata sosirea formatiilor participante la festival, iar de la ora 17 va avea loc defilarea Muzicilor militare pe traseul Palatul Culturii - Piata Unirii.

Maine, intre orele 11.45 si 12.30, vor avea loc concomitent in patru cartiere concerte de promenada: in Parcul Copou va canta Muzica Garnizoanei din Braila, in Parcul Voievozilor din Alexandru cel Bun va interpreta Muzica Garnizoanei din Iasi, pe esplenada din Nicolina vor fi prezenti membrii fanfarei din Bistrita, iar in Piata Unirii vor putea fi urmariti cei din Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii si trupa Capoeira.

De la ora 14, va avea loc Parada Muzicilor Militare pe traseul Parcul Copou - Stadionul "Emil Alexandrescu", iar de la ora 14.30 pe stadion va avea loc un concert cu toate formatiile.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 417
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4880 zile, 27 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .