poze  spune pe scurt

''Spune pe scurt''

Iasi , Iasi. Duminică 27 Septembrie 2009 18:30
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Duminica, 27 septembrie , la ora 18:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor va puteti bucura de productiile care se vor derula la Iasi intr-un interval de aproximativ 4 ore.

ntreaga seara va fi organizata in doua parti, fiecare de cate doua ore, dar cu o pauza de 15 minute. Nu de alta, dar cele mai bune impresiile sunt impartasite ''la cald''.

Pretul unui bilet este de 10 lei si poate fi procurat de la caseria Casei de Cultura a Sindicatelor (Bulevardul Socola, nr. 134).

SPS este, de asemenea, un eveniment in care cinematografia se deghizeaza sub diverse infatisari si pune in valoare arta moderna printr-o paleta de activitati specifice: expozitii de fotografie si pictura, targ de accesorii si imbracaminte hand-made, seminarii si work-shop-uri cu personaje reprezentative din industria cinematografica sau pur si simplu seri placute cu muzica preluata din soundtrackurile unor filme de succes.
Totodata, festivalul se doreste a fi o oportunitate atat pentru tinerii care sunt pasionati de acest domeniu, cat si pentru profesionistii care au sansa sa-si promoveze propriile productii in mediul online.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 368
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4875 zile, 22 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .