poze conferinta de toamna toastmasters romania
poze conferinta de toamna toastmasters romania

Conferinta de toamna Toastmasters Romania

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 24 Octombrie 2015 - Duminică 25 Octombrie 2015
Hotel Opera Plaza Cluj Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Vineri, Sâmbătă și Duminică - 23-25 octombrie, se va desfășura la Cluj-Napoca Conferința de Toamnă a diviziei noastre. Evenimentul este o sărbătoare, o oportunitate de a cunoaște colegi din alte cluburi, de a vedea discursuri foarte bune în regim competițional, de a participa la evenimente educaționale. Programul cuprinde printre altele cele 4 concursuri de discursuri umoristice și de discursuri improvizate în limbile română și engleză.

Umorul și improvizația sunt aduse în scenă în fața publicului clujean

Între 24-25 octombrie 2015, publicul clujean va putea asista la a doua ediţie a Conferinţei de Toamnă, organizată de Toastmasters România. Membri din întreaga țară se vor întrece în arta vorbitului în public pentru a convinge juriul că merită un loc pe podiumul învingătorilor la concursul naţional de discursuri umoristice şi improvizate.
Evenimentul se va desfășura la Hotel Opera Plaza și va cuprinde două secțiuni, ambele desfășurându-se atât în limba română, cât și în limba engleză. Astfel publicul se va amuza în cadrul discursurilor umoristice pregătiteși vor fi surprinși în cadrul secțiunii de discursuri improvizate, unde creativitatea concurenților va fi pusă la încercare.

”Ne bucurăm că cea de-a doua ediție a Concursului Național de Discursuri Umoristice și Improvizate ajunge la Cluj-Napoca, mai ales în contextul în care în acest an orașul de pe Someș a primit titulatura de Capitală Europeană a Tineretului. Considerăm că un astfel de eveniment este benefic pentru întreaga comunitate clujeană, aducându-ne tuturor aminte cât de important este să zâmbim.Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne cunoașteți și să învățați lecții de viață din experiențele amuzante ale concurenților ce vor lua cuvântul.” (Adrian Sălășan, Președinte al Clubului Toastmasters Cluj)

Toastmasters Internațional este o organizație non-profit de învăţământ care urmărește dezvoltarea abilităților de vorbit în public și de conducereprin intermediul unei reţele de 13.000 de cluburi din 116 țări. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent peste 270.000 de membri de naționalități diferite, cu educaţie şi profesii diverse, care se ajută reciproc să-și dezvolte competenţele lor în comunicare și conducere.

Mai multe detalii: http://www.toastmasters.ro/conferinta/

Pret bilet: 110 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 278

Eveniment postat de organizator

toastmasters

Adaugat in urma cu 2602 zile, 15 Oct. 2015

Adaugat de tmcluj

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .