poze introducere in dans contemporan

Introducere în dans contemporan

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 3 Noiembrie 2009 19:00
Body Fly Gym

Categorii: Sport si Excursii

Modul incepatori. Un atelier cu Andreea Novac, intre 3 noiembrie si 15 decembrie.

Atelierul de introducere in dans contemporan este organizat in sapte intilniri si se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa se exprime prin dans contemporan, indiferent de pregatirea si conditia lor fizica.

Atelierul va fi adaptat nivelului fiecarei grupe iar abordarea va pune accent pe creativitate si mai putin pe tehnica. Dar pentru a ajunge la creativitate fiecare cursant trebuie sa invete cum sa isi stapineasca corpul.

Structura atelierelor:

Atelier 1 + 2 + 3: In primele trei intalniri ne vom concentra pe intelegerea corpului. Aceste prime intalniri vor avea o parte tehnica mai accentuata, folosind principii de baza si notiuni din dansul contemporan. Vom insista asupra mecanismelor de functionare ale corpului si vom explora notiuni precum timp si spatiu, ritm, dinamica, mobilitate, forma, etc.

Atelier 4 + 5 + 6: Urmatoarele trei intalniri vor fi dedicate improvizatiei. Vom incerca sa ne antrenam sensibilitatea, imaginatia si creativitatea printr-o serie de exercitii si improvizatii - in grup sau individual - iar atentia va fi indreptata spre a cauta, intelege si dezvolta propriul mod de a ne misca.

Atelier 7: In cea de-a saptea intalnire vom explora notiuni de compozitie si constructie a spectacolului incercand sa dam o forma si un context lucrurilor asimilate anterior.

Durata curs: 7 ateliere per modul
Frecventa: saptaminal
Cost curs: 315 ron / 240 ron - elevi, studenti
Virsta cursanti: min 16 ani (max 15 pers. grupa)
Inscriere la - contact@victoriei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 327
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4844 zile, 03 Nov. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

  • Ai ceva de zis?

    .