poze wwe wrestling live la sala polivalenta
poze wwe wrestling live la sala polivalenta poze wwe wrestling live la sala polivalenta

WWE - Wrestling live la Sala Polivalenta

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Decembrie 2009 13:59
Sala Polivalenta

Categorii: Spectacole si Filme , Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Pe 4 decembrie, American Wrestling Rampage aduce pe scena Salii Polivalente din Bucuresti superstarurile World Wrestling Entertainment (WWE), cea mai puternica federatie de wrestling din lume din toate timpurile.

Legendele Chris Masters - The Masterpiece, Rob Van Dam, The Sandman, Gangrel, Joe Legend, Test, Heidenreich, Marty Jennetty, printre cei mai valorosi wrestleri din ultimii 15 ani din circuitele WWE promit un spectacol 100% adrenalina, cu lovituri directe si salturi spectaculoase peste cap. Evenimentul este organizat de Events.
Wrestlingul, forma de sport-entertainment foarte bine vandut la nivel mondial, a devenit popular si in Romania ultimilor ani. Impatimitii genului au inceput sa iubeasca fenomenul uitand-se la WWE, ca mai apoi, pe parcurs, sa descopere si alte federatii ce au la baza o alta ramura a wrestlingului profesionist - Extreme Championship Wrestling (ECW) ramasa in istorie pentru daruirea wrestlerilor sai, in stare sa moara in ring, dar si pentru fanatismul fanilor, si altele... Turneul european The American Wrestling Rampage, inceput in Irlanda, in martie 2008, a tinut cea mai mare parte a reprezentatiilor cu casa inchisa. The Masterpiece si The Sandman sunt nume a caror popularitate a depasit demult ringurile profesioniste: populeaza universul virtual in jocuri pentru Xbox si Playstation, iar Joe Legend si-a facut debutul pe micile ecrane in iulie 2000, in faimosul serial HEAT.

Showul de la Sala Polivalenta va dura aproximativ doua ore, cu meciuri unu-la-unu si intre echipe. Va include o partida intre femei care promite sa puna publicul masculin pe jar. Spectacolul este precedat de o intalnire de o ora cu fanii, si o sesiune de autografe.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3096
Cuvinte cheie: WWE , live , Evenimente Bucuresti
dan

Adaugat in urma cu 4981 zile, 19 Iun. 2009

Adaugat de trotineta23

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

  • Ai ceva de zis?

    .