poze concert de craciun stefan banica jr

Concert de Craciun - Stefan Banica Jr.

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Decembrie 2014 - Duminică 14 Decembrie 2014
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Stefan Banica sustine pentru al 13-lea an consecutiv seria celebrelor sale concerte de Craciun, o traditie fara egal in Romania.

Concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un adevarat record in Romania ca numar de spectatori adunati impreuna seri la rand si ca numar de concerte sustinute an de an in cea mai importanta sala de spectacol din Romania, Sala Palatului. Un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de de senzatie. Un eveniment unic, ce poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie care nu trebuie ratat!

Primele concerte din seria show-urilor de Craciun Stefan Banica din acest an vor avea lor pe 12, 13 si 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Esti pregatit sa fii parte din atmosfera de poveste specifica concertelor de Craciun marca Stefan Banica? Iti doresti sa petreci o seara de neuitat, plina de emotie, bucurie si energie?
Vino pe 12, 13 si 14 decembrie, ora 19:30, la concertul de Craciun Stefan Banica de la Sala Palatului si vei trai o experienta unica, pe care n-o vei putea uita curand.

Btn-cumpara-bilet
Btn_cumpara_cd
Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4800
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3072 zile, 01 Sep. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1674