poze miaudio implineste 2 ani

Miaudio implineste 2 ani!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Am tocit pantofii pe ringul de dans împreună, am petrecut până la răsărit, am rămas cu cele mai "pufoase" amintiri alături de ei, iar acum e momentul să sărbătorim împreună, din nou.


La aniversarea noastră de doi ani, Miaudio pregătește un party care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor ca o noapte de vară incendiară. Pe 22 mai, vă așteptăm cu chef de sărbătoare.
Asa, ca un must-have al serii, pe lângă atitudinea sexy de felină cu care sunteți deja obișnuiți, este şi coiful festiv!

Direct din Germania, se oprește fix la aniversarea noastră şi îndrăgitul Tapesh. Dj de top 10 beatport, este pregătit sa mixeze in premieră in București şi promite să ne țină in picioare pe ritm de dans pana in zori de zi. Alt invitat drag noua, Izheveski, pregătește un cantec de "la mulți ani" intr-o variantă diferită, printr-un remix hot care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor.

Ne lăudăm cu ei atât aici cat si peste hotare și ne încântă de fiecare data atunci cand preiau locul la pupitru, D-Laid, Breky, Electromekanik și Happy Gutenberg sunt numai gata sa transforme aceasta seara într-una de poveste.

Line-up:
Tapesh
IZHEVSKI
D-Laid
Breky
Elektromekanik
Happy Gutenberg
Gabriel
Visual Dan Basu

Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este strict interzis !

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 424
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2756 zile, 14 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2300

  • Ai ceva de zis?

    .