poze festival rock the city concert limp bizkit queensryche si saga
poze festival rock the city concert limp bizkit queensryche si saga poze festival rock the city concert limp bizkit queensryche si saga

FESTIVAL Rock the City: Concert Limp Bizkit, Queensryche si Saga

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 28 Iunie 2009 12:00
Stadionul de Rugby: Arcul de Triumf, Bd. Marasti, nr. 18-20, sector 1

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Limp Bizkit, Queensryche si Saga vor concerta in Romania pe 28 iunie, la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf din Capitala, in cadrul festivalului ROCK THE CITY

Limp Bizkit alaturi de Queensryche si Saga vor concerta in Romania, pe 28 iunie, la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf din Capitala in cadrul festivalului ROCK THE CITY.

Concertul face parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009" care va incepe pe 20 mai, la Riga/Letonia si se va incheia pe 5 iulie la Paris. Trupa va fi prezenta si la cateva festivaluri din Marea Britanie, Germania si Austria.
Infiintata in 1994 in Florida, trupa formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal (clape, platane) a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume.
Pana in prezent, Limp Bizkit a lansat cinci albume de studio - "Three Dollar Bill, Yall$" (1997), "Significant Other" (1999), "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water" (2000), "Results May Vary" (2003) si "The Unquestionable Truth (Part 1)" (2005).

Queensryche s-a format in 1981 si pana acum a lansat 10 albume de studio care s-au vandut in peste 20 milioane de exemplare. In toata aceasta perioada, trupa avut o activitate continua, lansand albume si concertand. Concertul de la Bucuresti promoveaza un album nou - American Soldier - care cuprinde o serie de piese inspirate din interviuri cu veterani de razboi, creand povestea spusa in cuvintele trupei. Geoff Tate si colegii sai au inregistrat albumul pe parcursul anului 2008, muncind timp de 9 luni pentru acest material. De asemenea pe album este inregistrata si vocea fiicei de 10 ani a solistului, Emily pe duetul Home Again, care examineaza implicatiile emotionale ale razboiului vazute din doua perspective: Geoff canta din punctul de vedere al soldatului si fiica sa canta din punctul de vedere al unui copil lasat in urma de tatal sau. Formula in care trupa se va prezenta la Bucuresti este formata din : Geoff Tate (vocal, clape, saxofon), Michael Wilton (chitara), Eddie Jackson (bass) si Scott Rockenfield (tobe, percutie, clape).

Saga - trupa canadiana formata in 1977 - este una dintre cele mai longevive trupe de progressive rock. Solistul Rob Moratti s-a alaturat anul trecut trupei formata din: Jim Crichton (bass, clape), Ian Crichton - (chitara), Jim Gilmour (clape, clarinet, voce) si Chris Sutherland (tobe). In primavara aceasta au si lansat primul album in aceasta formula - The Human Condition.

Portile stadionului se vor deschide pe 28 iunie la orele 12:00, iar prima trupa va urca pe scena la orele 15:00. *** sursa Eventim.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2154
Cuvinte cheie: Festival , Rock , Evenimente Bucuresti
dan

Adaugat in urma cu 4984 zile, 16 Iun. 2009

Adaugat de trotineta23

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

  • Ai ceva de zis?

    .