poze atelier pentru copii cum sa decorati un dovleac de halloween

Atelier pentru copii: cum sa decorati un dovleac de Halloween

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Octombrie 2015 11:00 - Sâmbătă 31 Octombrie 2015
SkyBar din Calea Dorobanți, nr.155, et.5

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/15

Cauți o activitate plăcută pentru copilul tău în weekendul de Hallowen? Intrați împreună în spiritul de toamnă cu un atelier creativ de sculptat și decorat Dovleci.

Halloweenul este o sărbătoare americană ce are loc în fiecare an pe 31 Octombrie, pe care am adoptat-o și noi în ultimii ani. Printre casele și curțile decorate cu dovleci, pânze de păianjen și meniuri specifice sărbătorii, copii pornesc la colindat din casă în casă, costumați care mai de care mai înspăimântător.Cu ocazia acestei sărbători, petrecăreții de la BluParty organizează un atelier creativ de sculptat și decorat Dovleacul de Halloween, special pentru copii. Înscrierile se pot face prin completarea acestui formular de participare la atelier până vineri, 30 octombrie, ora 10:00.Atelierul are loc Sâmbătă, 31 Octombrie, de la ora 11:00, la SkyBar din Dorobanți și va fi coordonat de actrița Marinela Butica (Mari), ce a jucat în piesa de teatru ce a precedat filmul „Eu când vreau să fluier, fluier!”.Dovleacul, simbolul sărbătorii de Halloween, va fi în centrul atenției pe durata atelierului.

În cadrul atelierului, copii vor sculpta și decora un dovleac haios pe care îl vor lua acasă și vor învăța în același timp despre originea tradiției de a decora dovleci de Halloween.„Este o oportunitate foarte bună, atât pentru părinți cât și pentru cei mici, de a învăța lucruri noi și interesante despre sărbătoarea de Halloween” spune Mari.Atelierul are 15 locuri disponibile și este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.

Mai multe detalii: http://www.bluparty.ro/atelier-de-decorat-dovleacul-de-halloween-519-2/

Pret bilet: 49 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 288
catalina carmen pop

Adaugat in urma cu 2587 zile, 28 Oct. 2015

Adaugat de Cătălina13861

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .