poze twestival local

Twestival Local

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 11 Septembrie 2009 12:00
White Club

Categorii: Festivaluri

In luna septembrie, pe data de 11, in White Club din Bucuresti va avea loc Twestival 2009.

Scopul acestui Twestival este strangearea a 20.000 euro care sa fie donati Proiectul Pasi catre Viata.

Toti cei care vin la acest Twestival vor participa la Tombola Business si Tombola FUN.

100% din vanzarea biletelor merge direct in contul cauzei Pasi Catre Viata.

"Pasi Catre Viata" este un proiect social care a organizat deja patru evenimente cultural-urbane dedicate strangerii de fonduri pentru Sectia de Oncologie Pediatrica a spitalului Marie Curie.

La aceasta a doua editie ne vom concentra eforturile in sprijinirea proiectului "Pasi Catre Viata" incercand sa venim in ajutorul copiilor bolnavi de cancer. Pentru ca a face un mic efortiîn materie de bani si timp pentru copiii bolnavi de cancer inseamnă a-i ajuta sa se trateze in tara, inseamna a economisi bani, timp, suferinta; inseamna ca ne pasa; inseamna ca ne-am facut datoria sociala si umana fata de societatea in care traim.

Misiunea proiectului este de a strange fonduri pentru dotarea Sectiei de Oncologie Pediatrica cu o sala post-operatorie sterila, cu aer filtrat. Acest efort facut de noi ar creste sansele la viata, a copiilor bolnavi de cancer, cu 90% - in conditiile in care in Romania anual se imbolnavesc 500 de copii.

Donatiile pot fi facute atat online - pe blogul Twestival Bucuresti - cat si in ziua evenimentului. Fiecare donatie primeste un numar participant la una din cele doua tombole: Business si Fun. Mai multe detalii pe blogul Twestival Bucuresti.

Twestival este o miscare globala ce foloseste social media pentru o cauza sociala. Aceasta miscare a luat nastere pe Twitter in vederea atragerii atentiei asupra unei cauze sociale si promovarii acesteia. A inceput in septembrie 2008 in Londra, cu scopul de a sustine o cauza locală: Harvest. In februarie 2009 a devenit o miscare globala cu evenimente in 203 orase, printre care si Bucuresti, Cluj, Arad si Iaşi, care au sutinut charity:water. In septembrie 2009 aceasta miscare globala minunata a fost preluata în peste 230 de orase din lume, iar Bucuresti, Cluj si Sibiu sunt orasele prin care Romania a fost activata pe harta Twestivalului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 448
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4897 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

  • Ai ceva de zis?

    .