poze  n e g a t i v crossbone damage case si deathrattle umr fest

N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case si Deathrattle @ UMR Fest

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 8 Martie 2015 20:00

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

A 4-a zi a festivalului Underground Metal Resistance este dedicata sonoritatilor thrash metal si va avea loc duminica pe 8 martie in Question Mark incepand cu ora 20:00. Va anuntam cu placere ca am reusit sa adunam in acelasi loc 4 dintre cele mai interesante si tinere trupe ale undergroundului bucurestean . Line-up-ul serii: N.E.G.A.T.I.V. https://www.facebook.com/pages/Negativ/107530442663639 Crossbone https://www.facebook.com/crossboneband Damage Case https://www.facebook.com/DamageCaseBand Deathrattle https://www.facebook.com/DeathrattleBand1111

Support: 15 lei.

Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile - mai exact 5,6,7 si 8 martie - cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 193
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2830 zile, 01 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2300

  • Ai ceva de zis?

    .