poze  vara cristalelor 2009
poze  vara cristalelor 2009

"Vara Cristalelor " 2009

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Iulie 2009
Strada Kiseleff nr. 2

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Între 31 iulie şi 2 august 2009, Muzeul Naţional de Geologie, strada Kiseleff nr. 2, găzduieste cea mai mare expoziţie, ediţia III-a, cu vânzare a anului, Vara Cristalelor.

Pe lângă podoabe, vor fi mii de produse pentru decoraţii: cristale spectaculoase, geode sau sfere de cristal, dar şi pietre zodiacale, sculpturi sau obiecte Feng-Shui.
Se vor strânge cu această ocazie producători şi comercianţi de bijuterii şi podoabe din cristale şi pietre semipreţioase din toată lumea: Brazilia, Chile, SUA, Canada, Egipt, Madagascar, India sau Australia, alături de cele provenite din Romania: Oaş-Baia Mare, Brad, Roşia Montană, Moldova Nouă, Ocna de Fier sau Oraviţa.
Iubitorii de cristaloterapie vor găsi o gamă completă de cristale benefice. În premieră, vizitatorii pot să îşi fotografieze aura şi să primească consiliere în legătură cu cristalele care li se potrivesc. La faţa locului veţi găsi aparatură certificată cu care veţi putea verifica influenţa oricărui cristal asupra aurei dumneavoastră, şi specialişti care vor putea sa vă consilieze asupra cristalelor potrivite.
Program expozitie: 31 iulie, orele 10.00 - 18.00. - 1 şi 2 august, orele 10.00 - 20.00.
Preţul de acces la expoziţie este de 7 lei/adult şi 4 lei/redus (include şi vizitarea Muzeului Geologic al Romaniei din strada Kiseleff nr. 2) .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1087
Cuvinte cheie: Bucuresti
mat

Adaugat in urma cu 4940 zile, 30 Iul. 2009

Adaugat de matilda

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

  • Ai ceva de zis?

    .