poze through time

THROUGH TIME

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Ianuarie 2016 18:00 - Luni 18 Ianuarie 2016
Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. b2, parter

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Elite Art Gallery va invita luni, 18 ianuarie, ora 18.00, la expozitia cu titlul ,,Through Time".

Evenimentul inaugurează sediul nou al galeriei si da startul proiectelor expozitionale din anul 2016 cu un discurs meditativ despre timp si rolul fiintei umane in acest circuit neintrerupt.
Expozitia reuneste lucrarile artistilor Brandusa Bontea, Gabriela Culic, Alexandru Papuc si Mihail Voicu. Prin intermediul a patru artisti diferiti si prin diversitatea stilistica specifica fiecarui gen artistic abordat, tema timpului este reprezentata prin lucrari de pictura, gravura si sculptura.
In graba continua pe care ne-o impune orasul si schimbarile din cotidian, tema timpului deseori starneste polemici. Prin prisma istoriei artei timpul capata diferite forme si se strecoara abil in spatele curentelor artistice ce-i reflecta dainuirea. Pe traseul istoriei, criticile aduse timpului penduleaza de la ingrijorare si frică pană la bucurie si nostalgie. Arta „starneste in noi o mie si una de amintiri care suscita o placere sau o aversiune” ne spune E.H. Gombrich. Invocarea amintirilor, in acest context expozitional, presupune un instrument de exprimare si constituie filonul de conexiune intre lucrari.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1492639637712177/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 213
eliteart galerie

Adaugat in urma cu 2579 zile, 15 Ian. 2016

Adaugat de EliteArt7623

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

  • Ai ceva de zis?

    .