poze atelier conectarea i starea de bine

Atelier Conectarea și Starea de Bine

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 14 Iulie 2015 19:00
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Rosie 12 (langa Gradina Icoanei)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/14

„Râsul, cântecul şi dansul creează conexiuni emoţionale şi spirituale. Ele ne reamintesc de singurul lucru care contează cu adevărat atunci când ne dorim mângâiere, inspiraţie, o sărbătoare sau vindecare: faptul că nu suntem singuri.” – Brene Brown

Marți, 14 iulie te așteptăm între orele 19.00 și 22.00 la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine: Conectarea și Starea de Bine.

De această dată ai ocazia să:

- conștientizezi puterea conectării autentice
- explorezi căi simple de conectare cu ceilalți, reamintindu-ți bucuria dialogului de la inimă la inimă
- îți redescoperi autenticitatea și îi redescoperi pe cei din jurul tău.

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine, creat pentru tine, pentru a putea rămâne în contact cu oamenii pe care îi întâlnești la ateliere și pentru a avea acces la filme, materiale scrise și audio pe care le poți accesa oricând. Poți opta și pentru un abonament de participare la minim patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 30 lei pentru fiecare atelier.

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki și Thetahealing. Alina are o experiență de peste 15 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Din cauza locurilor limitate, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervarea se face prin completarea formularului de pe site-ul www.alinaroman.ro.

Rezervările la atelier încep cu ora 18.30, pentru a avea timp să comanzi și să guști din bunătățile ceainăriei până la ora 19.00, oră după care vei mai putea face comenzi doar în pauza de 15 min de la ora 20.30.

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro/evenimente

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 293

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 2700 zile, 09 Iul. 2015

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .